Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Καστερίδης - Πέλλα Δήμος για όλους: Μηνύματα νίκης από Άγιο Γεώργιο, Λιπαρό και Γαλατάδες

«Το αύριο του τόπου μας, είναι δική μας υπόθεση. Είναι υπόθεση όλων, όσων συναντάμε στις κοινότητες του Δήμου μας. Είναι υπόθεση των συνδημοτών μας που ήδη αποφάσισαν και δίνουν την ώθηση για τη συνέχιση της πορείας προς τη νίκη». Τα παραπάνω επεσήμανε ο Στάθης Καστερίδης κατά της χθεσινής (Τετάρτη 20/9) περιοδείας του σε Άγιο Γεώργιο, Λιπαρό και Γαλατάδες.
Μαζί με τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους «επικοινωνεί» το πρόγραμμα του συνδυασμού με τις 6 προτεραιότητες σε κάθε άκρη του Δήμου. «Με το ολοκληρωμένο μας πρόγραμμα, και τα όσα συζητούμε καθημερινά με τους δημότες, βρισκόμαστε πιο κοντά στον στόχο μας: σηκώνουμε τα μανίκια και αρχίζουμε τη δουλειά. Πάμε τον Δήμο μπροστά, προς όφελος όλων των πολιτών. Γίνεται η Πέλλα ανοικτός δήμος για όλους», ανέφερε ο κ. Καστερίδης.
Σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας Καστερίδης Στάθης θα επισκεφτεί με υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους την Ακρολίμνη και την Κρύα Βρύση.
Τέλος να προσθέσουμε ότι η μεγάλη εκδήλωση του συνδυασμού όπου θα γίνει η παρουσίαση του προγράμματος, και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νίκης, έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ονείρων Ζεύξη» στα Γιαννιτσά.











Δεν υπάρχουν σχόλια: