Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Πέλλα Δήμος για όλους: Σε Δροσερό, Γυψοχώρι, Τριφύλλι και Παλαίφυτο ο Στάθης Καστερίδης

Με τη σιγουριά της νίκης στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 19/9 τις επισκέψεις του ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Καστερίδης σε Δροσερό, Γυψοχώρι, Τριφύλλι και Παλαίφυτο, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους.
Μαζί με τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους του επιδιώκει από τώρα, να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό για το πώς θα κινηθεί στα μεγάλα και μικρά ζητήματα, πώς θα υλοποιήσει δράσεις, πώς θα επιλύσει προβλήματα την επόμενη μέρα.
«Θα ήθελα πολύ να μιλήσουμε για σημεία του προγράμματος μας που έχουν να κάνουν με τον πρωτογενή τομέα, την καινοτομία, την απασχόληση και την κοινωνική μέριμνα. Υπάρχουν ζητήματα προς λύση που θέλουν απλώς διάθεση και καλό σχεδιασμό. Και σε αυτά να είστε βέβαιοι πως θα τα καταφέρουμε», τα παραπάνω επεσήμανε ο Στάθης Καστερίδης κατά την περιοδεία του.
Σήμερα Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας Καστερίδης Στάθης θα επισκεφτεί με υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους τον Άγιο Γεώργιο, το Λιπαρό και τους Γαλατάδες, ενώ τη Δευτέρα πραγματοποίησε συνάντηση με όλους τους υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης.
Τέλος να προσθέσουμε ότι η μεγάλη εκδήλωση του συνδυασμού όπου θα γίνει η παρουσίαση του προγράμματος καθώς επίσης και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νίκης, έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ονείρων Ζεύξη» στα Γιαννιτσά.














Δεν υπάρχουν σχόλια: