Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Φιλικός Αγώνας: Φίλιππος Ελεούσας - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (0 - 1)2 - 1. «Αυτοάνοσος»...

Σίγουρα έφταιξε η δικαιολογημένη εποχική κούραση, αλλά δεν είναι η απόλυτη γενεσιουργός αιτία για τη κακή χθεσινή αγωνιστική εικόνα στην Ελεούσα. Για το τελικό αποτέλεσμα φυσικά εκτός των άλλων, ρόλο έπαιξε και ο «εδράκιας» τοπικός διαιτητής με τις «εφευρέσεις» του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, αλλά ούτε κι αυτό μπορεί να αποτελέσει πολύ βάσιμη δικαιολογία και άλλοθι...
Μέτριο προς κακό παιχνίδι σε όλη την διάρκεια με αργό ρυθμό και πολλά «εύκολα» λάθη σε όλους του χώρους. Στο πιο ποδοσφαιρικό πρώτο ημίχρονο που είχε και τακτική, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και την υπεροχή με τους γηπεδούχους πιο παθητικούς, χωρίς όμως την μεγάλη παραγωγή φάσεων κι από τις δύο ομάδες. Η Πέλλα προηγήθηκε νωρίς με τον Μήτκα να εκμεταλλεύεται τραγικό λάθος της άμυνας και με κοντινό πλασέ να ανοίγει το σκορ. Στο δεύτερο πιο άναρχο και πάλι με υπεροχή των φιλοξενουμένων στο μεγαλύτερο μέρος, οι φάσεις ήταν πιο πολλές εκατέρωθεν. Οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν τις δικές τους ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι τις εκμεταλλεύτηκαν πετυχαίνοντας αρχικά την ισοφάριση με κοντινό πλασέ μετά από κακή αντίδραση της άμυνας της Πέλλας και μαζί με το «δώρο»-πέναλτι στο 90ο λεπτό στο οποίο ευστόχησαν, έφτασαν στην ολική ανατροπή και το τελικό σκορ 2 - 1.
Συγκριτικά με τα τρία προηγούμενα φιλικά για τους φιλοξενούμενους (για τους γηπεδούχους ήταν το πρώτο), η εικόνα και η απόδοση της Πέλλας καμία σχέση, με την δέουσα επιείκεια για το στάδιο της προετοιμασίας που βρίσκεται και την σποραδική παρουσία των ποδοσφαιριστών στο σύνολο των προπονήσεων και θα πρέπει να διορθωθούν πολλά από τον κ. Αμπιντίν για να φτάσει η ομάδα στα επίπεδα που απαιτούνται... Για τους γηπεδούχους που αγωνίζονται στης 2η κατηγορία της ΕΠΣΜ, μπορεί να στάθηκαν τυχεροί στο μεγαλύτερο μέρος τους αγώνα αλλά και ικανοί στο δεύτερο μισό του δευτέρου ημιχρόνου που έπαιξαν πιο έξυπνα με αντεπιθέσεις, σαν πρώτο παιχνίδι και με πιο ισχυρό αντίπαλο, μάλλον θετικά ήταν τα πρώτα συμπεράσματα για τον προπονητή κ. Μαυρίδη.
Για την Πέλλα ξεκίνησαν οι Παναγιωτόπουλος, Πολυχρονόπουλος, Αλμπάνης, Πλιόγκας, Μέτα, Γιαλατζής Π., Μπουράκης Δ., Γκάβα, Νινιατσούδης, Σαλικίδης και Μήτκαςμ ενώ αγωνίστηκαν και οι Βασίλας, Μπουράκης Ε., Αλευρούδης, Ηλιάδης και Μπιτσιάκης.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: