Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Φιλικός αγώνας: ΠΑΟ Κουφαλίων - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (0 - 1)2 - 3. Θετικό το πρόσημο, ζητούμενο η σοβαρότητα διαρκείας

Σ' ένα αρκετά καλό τεστ, με καλή παρουσία και ωραίες ενέργειες σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα, ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας κατάφερε μία ακόμη φιλική νίκη αυτή τη φορά στα Κουφάλια με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΟ.
Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι συνολικά στην αναμέτρηση, πέτυχαν τρία τέρματα και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα, με τους νεανικούς γηπεδούχους να έχουν τις καλές στιγμές τους και να βγάζουν αντίδραση προς το τέλος του αγώνα, να εκμεταλλεύονται την μεσοαμυντική χαλάρωση των φιλοξενούμενων και να «μαζεύουν» έτσι το σκορ στο τελικό 2 - 3.
Η Πέλλα που για τουλάχιστον τα 3/4 του αγώνα είχε την υπεροχή, πέτυχε τρία τέρματα και προηγήθηκε 10 λεπτά πριν την λήξη με 0 - 3 με τους Μήτκα (2) που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα και Ζηματίκα να σκοράρουν για λογαριασμό της. Τα Κουφάλια που ζήτησαν το γκολ, ευτύχησαν να σκοράρουν δύο φορές και να κλείσουν την αναμέτρηση με κάποια ικανοποίηση, κρίνοντας συνολικά ότι σίγουρα δικαιούνταν κάποιο τέρμα στις φάσεις συνολικά που δημιούργησαν.
Ιδιαίτερα διακριθέντες για την Πέλλα εκτός του Μήτκα, οι Μέτα, Πολυχρονοπουλος, Ζηματίκας και Γκάβα.
Για την Πέλλα ξεκίνησαν οι Παναγιωτόπουλος, Πολυχρονόπουλος, Κούμπους, Μέτα, Πλιόγκας, Μπουράκης, Καμπούρης, Γκάβα, Μήτκας, Ηλιάδης και Παναγιωτέλης, ενώ στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι Βασίλας, Μπουράκης Ε., Ζηματίκας, Μπιτσιάκης, Αλμπάνης και Αλευρούδης.
Επόμενος φιλικός αγώνας για την Πέλλα, την ερχόμενη Τετάρτη εντός με τον Απόλλωνα Ευρωπού.
 
 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: