Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Στάθης Καστερίδης - Πέλλα Δήμος για όλους: Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου - 19:30 τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου το Συνδυασμού

  • Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 74 και Σοφούλη 1 στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών
  • Παράλληλα συνεχίζεται και ο νέος κύκλος επαφών με τους πολίτες του Δήμου Πέλλας
Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού «Πέλλα Δήμος για όλους» του υπ. Δημάρχου Πέλλας Καστερίδη. Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών και συγκεκριμένα στη γωνία των οδών Βενιζέλου 74 και Σοφούλη 1. Στην τελετή θα παραβρεθούν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και τοπικοί φορείς.
Παράλληλα συνεχίζεται ο νέος κύκλος των επαφών με τους πολίτες της Πέλλας από τον υπ. Δήμαρχο Στάθη Καστερίδη. Χθες Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε με τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους τις Κοινότητες Ραχώνα, Λειβαδίτσα, και Άθυρα. Σήμερα Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου θα επισκεφτεί τη Νέα Πέλλα και την Πέλλα.
Ο κ. Καστερίδης δήλωσε σχετικά: «Θεωρώ αυτονόητο ότι οφείλουμε να αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες και τον προβληματισμό όλων των πολιτών του Δήμου. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα έχουμε άμεση εικόνα και των προβλημάτων αλλά και των λύσεων, οι οποίες θα πρέπει να προκρίνονται. Αυτή είναι η βασική μας επιδίωξη ως συνδυασμός «ΠΕΛΛΑ δήμος για όλους». Τα προβλήματα δεν είναι δικά τους και οι λύσεις δικές μας. Τα προβλήματα και οι λύσεις οφείλουμε, πρέπει και θα είναι όλων μας. Για το λόγο αυτό έχουμε προετοιμάσει ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα μετρήσιμο και εφαρμόσιμο με 6 προτεραιότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: