Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Κεραυνός Μεσιανού: Η συμμετοχή της ομάδας στην Α1 δεν είναι ούτε δώρο, ούτε χάρισμα

Μετά από προσεκτική εξέταση και ώριμη συζήτηση το ΔΣ του «ΚΕΡΑΥΝΟ ΜΕΣΙΑΝΟΥ», αποφάσισε την συμμετοχή στην Α1 της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, εξετάζοντας και τις όποιες περί του αντιθέτου σκέψεις που μπήκαν στο τραπέζι των συζητήσεων.
Έτσι το ΔΣ θεώρησε πως η συμμετοχή της ομάδας στην Α1 δεν είναι ούτε δώρο, ούτε χάρισμα. Έγινε με βάση τους κανονισμούς και είναι απόρροια προσπάθειας σταθερών αγωνιστικών επιτυχιών της ομάδας , σε ένα μαραθώνιο πρωτάθλημα, όπως αυτό της περυσινής περιόδου.
Για τον «ΚΕΡΑΥΝΟ ΜΕΣΙΑΝΟΥ», (ομάδα ενός χωριού με 220 κατοίκους), η περσυνή προσπάθεια που τον οδήγησε φέτος στην Α1, ήταν επιστέγασμα μιας καλής λειτουργείας της Διοίκησης, των εξωδιοικητικών παραγόντων , των φιλάθλων του χωριού και τέλος και κυρίως των ιδίων των ποδοσφαιριστών και του προπονητή, (στην πλειοψηφία τους οι παίκτες είναι αμούστακα παιδιά του χωριού), που κέρδισαν με την αξία τους και δικαίως την διάκριση αυτή.
Θεωρούμε πως θα ήταν λάθος μας μια μη αποδοχή της πρότασης για την συμμετοχή στην Α1 , διότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε, μη αναγνώριση της όλης προσπάθειας.
Θα ήταν ΑΔΙΚΟ για τα παιδιά (ΔΣ & παίκτες) που προσπάθησαν και κρατήθηκαν για όλη την σεζόν μέσα στις κορυφαίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.
Λαμβάνοντας όλα τα παραπάνω υπόψιν και συνδυάζοντάς την επιθυμία των παικτών, που πέρυσι βίωσαν την ευχαρίστηση, την διασκέδαση και την καθολική αναγνώριση της ποδοσφαιρικής τους ποιότητας, το ΔΣ κατέληξε στην αποδοχή της πρότασης.
Ο «ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ» νιώθει όμορφα και είναι υπερήφανος για το επιτυχία αυτή.
Πρώτος ιστορικός μας αγώνας στην Α1, θα είναι με τον μεγάλο «ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ», ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ!!!
Περιμένουμε να είστε παρόν σε αυτόν το εκτός έδρας αγώνα, για να μας ενθαρρύνεται.
 
Μεσιανό 13.9.2023
Με εκτίμηση το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: