Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Με 313 υποψηφίους κατατέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 31 Αυγούστου το ψηφοδέλτιο νίκης από τον υποψήφιο δήμαρχο Στάθη Καστερίδη

Με το μεγαλύτερο σχήμα υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, φτάνοντας τα 313 άτομα, κατέρχεται στις εκλογές, η παράταξη ΠΕΛΛΑ – ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ με επικεφαλής τον Στάθη Καστερίδη. Από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι κατέκλισαν τα γραφεία του συνδυασμού, περιμένοντας το κουδούνι της εκκίνησης.
Παλιοί συνεργάτες και νέα πρόσωπα, από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αλλά με διάθεση συμμετοχής στα κοινά, με ανησυχίες και προτάσεις για την ανάπτυξη του τόπου έγιναν συναγωνιστές. Έμπειροι άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, νέοι επαγγελματίες και αγρότες, άνθρωποι από κάθε εργασιακό χώρο και μεγάλος αριθμός γυναικών αποτελούν το ψηφοδέλτιο νίκης των εκλογών.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Καστερίδης, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και τους κάλεσε σε έναν έντιμο και πολιτισμένο αγώνα μέχρι τη νίκη. Επεσήμανε πως η παράταξη ΠΕΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ισχυρή όσο ποτέ και μαζί με νέους ανθρώπους, ξεκινά τη νικηφόρα πορεία για τις 8ης Οκτωβρίου.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, στις 11.30 το πρωί, οι 313 υποψήφιοι σύμβουλοι και ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Καστερίδης, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο Ονείρων Ζεύξη με θέμα ενημέρωσης διαδικαστικών ζητημάτων για τις εκλογές, αλλά και μελέτη του προγράμματος για τον δήμο Πέλλας. Η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει στο επόμενο διάστημα.







Δεν υπάρχουν σχόλια: