Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Εκδήλωση ενημέρωσης της οικολογικής δράσης "NOKAKA"

Οδηγίες για την ορθή χρήση του φαρασιού θα βρείτε στο https://www.youtube.com/shorts/-eE962qpWr
Το Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών για ένα πρωινό Δράσεων και Καθαριότητας.
Η νέα οικολογική μας δράση “NOKAKA” προσθέτει στο Δήμο Πέλλας ένα καινοτόμο οικολογικό σύστημα αποκομιδής των περιττωμάτων των ζώων.
Με έναν ευχάριστο, ανέπαφο και κομψό τρόπο, ο δημότης χρησιμοποιώντας το σύστημα συμβάλει σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον μαζεύοντας τις ακαθαρσίες των κατοικιδίων από τους δημόσιους χώρους (πάρκα, πλατείες, δρόμους κλπ). Το «No Kaka» συμβάλλει, ταυτόχρονα, στη μείωση της πλαστικής σακούλας που χρησιμοποιείται στην περισυλλογή των περιττωμάτων των ζώων.
Είναι ένα πολύ απλό και εύχρηστο σύστημα μιας χρήσης ανακυκλώσιμο, ανακυκλωμένο και φιλικό στο περιβάλλον, σε σχήμα μικρού φτυαριού με ενιαίο και αποσπώμενο κάλυμμα. Το φαρασάκι-σκουπάκι «Νo Κaka» είναι πατέντα επινόησης της Μαρίας Αρκούδη, διπλωματούχου ευρεσιτεχνίας Ο.Β.Ι. και κατόχου PCT.
Ο πολίτης θα το παραλαμβάνει δωρεάν διπλωμένο για εύκολη μεταφορά και με δύο απλές και πανεύκολες κινήσεις θα παίρνει την τελική του μορφή, δηλαδή φτυαράκι με καπάκι το οποίο χρησιμοποιείται και ως σκουπάκι και θα είναι έτοιμο για χρήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: