Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

4ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Γουμένισσας

Το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου 2023 διεξήχθη με επιτυχία ο 4ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Γουμένισσα με μέριμνα του Δρομικού Αθλητικού Συλλόγου ΔΡ.Α.ΣΥ. Γουμένισσας, υπό την αιγίδα του Δήμου Παιονίας και της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας. Ιδιαίτερη μνεία και πολλά συγχαρητήρια θα πρέπει να δοθούν στην Αναστασία Περπερίδου και την Σοφία Τραχανίδου, οι οποίες αποτελούν παράλληλα και μέλη της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών ΟΜΓ, για την άρτια οργάνωση του αγώνα σε όλα τα επίπεδα.
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν τρεις διαδρομές και συγκεκριμένα 10.500 μέτρα, 5.200 μέτρα καθώς και παιδικός αγώνας 1.100 μέτρων. Οι διαδρομές των αγώνων πέρασαν από όλες τις πλατείες και τις γειτονιές συναντώντας τα σημαντικά κτίρια της Γουμένισσας, πολλά διατηρητέα κτίρια και ιστορικά μνημεία της πόλης, όπως την Ιερά Μονή Παναγίας Γουμένισσας, τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, και το Παλαιό διδακτήριο. Στο τέλος του αγώνα όλοι οι παραβρισκόμενοι, αθλητές και εθελοντές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικά εδέσματα στον πλούσιο μπουφέ που είχε στηθεί έμπροσθεν του Δημαρχείου Γουμένισσας.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΟΜΓ συμμετείχε με πολλούς αθλητές και οι οποίοι πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις καταλαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις σημειώνοντας εξαιρετικούς χρόνους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές κυρίως για την συμμετοχή στους τοπικούς αγώνες, αλλά και για τις καταπληκτικές επιδόσεις. Εις ανώτερα με υγεία.Για το
Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: